Connect with us

Sport

BOMBĂ în Liga I. DNA a blocat conturile clubului ASA Tg. Mureş iar antrenorul Dan Petrescu va pleca în China

Published

on

fc bt - asa gol mc

Imediat după finalul sezonului trecut, ASA Tg. Mureş a dat lovitura, aducându-l pe Dan Petrescu, unul dintre cei mai valoroşi antrenori români. Au urmat mai multe transferuri importante iar ASA Tg. Mureş era considerată una din principalele favorite la titlu în următorul sezon de Liga I, programat să înceapă la sfârşitul acestei săptămâni.

Lucrurile au luat o turnură total neaşteptată la Tg. Mureş. Procurorii DNA au dispus sechestru asigurator pe conturile şi bunurile clubului ASA Tg. Mureş, măsură pe care conducătorii grupării ardelene au atacat-o vineri în instanţă. Mai mult, antrenorul Dan Petrescu a privit o ofertă de nerefuzat din China pe care se pare că a acceptat-o şi va părăsi vicecampioana din sezonul trecut. Prosport scrie că potrivit unor surse apropiate de echipa mureşeană, jucătorii au fost deja informaţi despre situaţia clubului, iar unii dintre ei s-au declarat nemulţumiţi de condiţiile impuse. ”Nu va pleca tot lotul, aşa cum se aude, i-am informat pe unii despre ceea ce se întâmplă, iar aproape toţi au înţeles. Cred că, în proporţie de 90%, vom rămâne cu acest lot, a declarat Bogdan Mara, preşedintele echipei ASA Târgu Mureş.

DNA anchetează de aproape un an finanţarea ilegală, cu bani de la bugetul public, a echipei ASA Tg. Mureş. Primarul Dorin Florea şi viceprimarul Claudiu Maior sunt vizaţi de procurori, dar şi beneficiarul fondurilor, formaţia din Târgu Mureş. Atât conducătorii clubului, cât şi cei doi edili au susţinut în permanenţă că echipa nu va avea de suferit, însă sechestrul pe conturi înseamnă imposibilitatea de a mai opera transferuri şi de a mai face achiziţii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad