Connect with us

Sport

Optimism înaintea noului sezon de Liga I. Valeriu Iftime: „Eu nu văd o echipă atât de întărită încât să ne fie frică de ea. Nu îmi este frică de Steaua”

Published

on

fc bt-ceahlaul (2)

Noul sezon de Liga I, programat să înceapă pe 11 iulie, se anunţă unul foarte interesant şi în acelaşi timp echilibrat. Deşi numărul echipelor a scăzut de la 18 la 14, numărul meciurilor în viitorul sezon va fi mai mare. Cele şase echipe care vor accede în play-off vor avea de jucat câte 36 de meciuri iar cele din play-out vor disputa câte 40 de meciuri.

Valeriu Iftime, finanţatorul clubului FC Botoşani, este optimist înainte de prima etapă a noului sezon de Liga I. El consideră că în momentul de faţă niciuna dintre cele 14 echipe nu este net superioară. Oficialul botoşănean nu s-a arătat impresionat de Steaua şi ASA Tg. Mureş dar se aşteaptă ca Viitorul să fie revelaţia campionatului.

„Nu există echipă uşoară în următorul campionat. Craiova ne-a bătut anul trecut întâmplător iar noi am avut un lot mai slab decât acum. Trebuie să mergem cu un alt entuzism la Craiova. Steaua ne-a bătut acasă în ultimii doi ani. Eu cred că suntem mai puternici acum şi cred că putem să ne luptăm cu Steaua. Nu îmi este frică de Steaua. Timişoara este echipă nou promovată şi teoretic ar trebui să-i batem. Viitorul este o echipă care s-a întărit dar o echipă pe care am învins-o în sezoanele trecute, cu excepţia ultimului meci când atât noi cât şi ei eram în vacanţă. Anul acesta e un campionat complicat. Sunt 14 echipe, s-au cernut puţin valorile. Nu ar trebui să ne fie frică. Eu nu văd o echipă atât de întărită încât să ne fie frică de ea, cum era Steaua. Eu nu cred în Tg. Mureş că poate emite mari pretenţii. Nu văd Steaua într-o formă cu jucători extraordinari cum era în perioada Reghecampf, cu Sânmărtean, Keseru… Jucau fotbal. Eu spun că Viitorul poate fi o surpriză. Au foarte mulţi copii valoroşi, plus Aganovic, Filip, Cernat. Pe cei trei am vrut să-i aducem şi noi dar au mers la Viitorul pentru că acolo e Gică Hagi”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad