Connect with us

Sport

FC Tskhinvali – FC Botoşani. Raul Costin: “Sunt sigur că vom câştiga la cel puţin două goluri diferenţă”

Published

on

fc botosani cordos, raul costin

Jucătorii echipei FC Botoşani sunt foarte optimişti înaintea returului din Georgia. Ei pun pe seama ghinionului remiza de pe Municipal şi consideră că sunt favoriţi în returul de la Tiblisi. Mijlocaşul Raul Costin spune că FC Botoşani va învinge la cel puţin două goluri diferenţă.

“Sunt sigur că putem trece de georgieni. La cum îi simt pe băieţi, sunt sută la sunt convins că vom câştiga meciul din Georgia. Dacă vom merge determinanţi şi cu atitudine, vom face un joc mult mai bun decât cel de acasă, care după părerea mea a dost un joc foarte bun. Sunt sigur că vom câştiga la cel puţin două goluri diferenţă. Nu m-au impresionat cu absolut nimic. Au înscris un gol norocos. Suntem foarte supăraţi pentru că am controlat meciul cap-coadă şi nu am reuşit să câştigăm. Vrem să ne calificăm mai departe”, a spus Raul Costin.

Fostul jucător al echipelor FC Vaslui şi Universitatea Cluj susţine că s-a acomodat repede la FC Botoşani şi s-a arătat mulţumit de condiţiile oferite de gruparea locală. Mai mult, el şi-a fixat şi un obiectiv personal, în afara obiectivelor clubului.

“Eu m-am acomodat. FC Botoşani este o echipă foarte bună, cu un staff tehnic bine pregătit şi foarte ambiţios, multă disciplină, jucători foarte buni care au demonstrat. Eu zic că formăm un grup compact şi vom fi o echipă destul de greu de bătut. Îmi doresc în primul rând să ne calificăm mai departe în Europa League, să ne calificăm în play-off-ul campionatului şi să câştig şi o cupă. Este una dintre dorinţele mele. Am jucat două finale. Numai locul doi am avut până acum. Vreau să câştig şi eu o cupă”, a adăugat fotbalistul botoşănean.

Optimist înaintea returului din Georgia este şi fundaşul Andrei Cordoş. El consideră că FC Botoşani a fost mult superioară adversarului şi merita victoria în meciul tur.

“Sunt optimist şi sunt convins că vom fi foarte concentraţi la ora meciului. Am avut şi puţină neşansă pentru că rezultatul mie nu mi se pare corect. Vom merge acolo să marcăm şi să ne calificăm. Noi i-am surclasat şi la Botoşani dar nu am avut noroc să intre mingea în poartă. Am avut multe ocazii. Dacă vom practica acelaşi joc şi acolo, cu siguranţă ne vom califica. Cred că o să avem un debut de campionat destul de greu în primele trei etape. Trebuie să fim echipa pe care o aşteaptă toată lumea şi să ne demonstrăm valoarea pe teren. Îmi doresc să fim sănătoşi, să fim uniţi şi să ne batem pe teren”, a declarat Andrei Cordoş.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad