Connect with us

Sport

Leo Grozavu: Sunt convins că putem să ne calificăm în Georgia

Published

on

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi la debutul în Europa League, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pe măsura aşteptărilor. El consider că FC Botoşani are forţa de a învinge în Georgie şi de a se califica în turul doi al preliminariilor Europa League.

“Un spectacol frumos, un public cald, un stadion plin. Un meci deschis, în care o echipă a încercat să atace, să marcheze. Am făcut-o o dată după care am fost taxaţi în debutul reprizei a doua pe o naivitate. În cupele europene golurile astea primite, te apasă. Apoi am avut 10-15 minute în care am fost oarecum debusolaţi după care am avut o jumătate de oră foarte bună. Am pus presiune de adversar dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Eu sunt mulţumit de cum au interpretat jucătorii partitura. Am avut foarte mulţi juc noi, nu am reuşit să lucrăm foarte mult la relaţiile de joc. Îi felicit pentru atitudinea de care au dat dovadă. Rezultatul mă nemulţumeşte dar ăsta e fotbalul. Prima repriză s-a terminat la egalitate. A doua repriză se va juca în Georgia. Sunt convins că putem să ne calificăm în Georgia”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

“Am avut ocazii. Asta înseamnă că am încercat să construim. Nu pot spune că s-a greşit. Am primit acel gol contrar a ceea ce s-a întâmplat pe teren. Nu consider că neapărat am greşit. Am avut o echipă nouă comparativ cu anul trecut. Ne-am asumat. Am spus-o că avem nevoie de puţin timp pentru a închega o echipă care să poată să exprime mult mai mult pe teren. Timpul scurt, faptul că nu am avut toţi jucătorii din prima zi la pregătire, poate că au contat. Nu cred că am făcut astăzi o partidă slabă. Dezamăgit sunt doar de rezultat”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad