Connect with us

Sport

Astăzi ora 20.00: FC Botoşani – Spartaki Tskhinvali în EUROPA LEAGUE – ECHIPA PROBABILĂ

Published

on

fc bt-spartaki1

FC Botoşani debutează astăzi, de la ora 20.00, în Europa League, urmând să-i întâlnească pe georgienii de la Spartaki Tskhinvali. În partida din această seară se vor întâlni două debutante în competiţiile europene iar calculele specialiştilor o dau pe FC Botoşani favorită la calificare.

Debutul în Europa League a stârnit mare interes în rândul iubitorilor de fotbal din Botoşani şi nu numai. Majoritatea biletelor s-au vândut încă de marţi şi sunt şanse mari ca meciul contra georgienilor de la Spartaki Tskhinvali să se joace cu tribunele aşa cum s-a mai întâmplat la partidele naţionalei de tineret şi la jocul cu Steaua din 2013. 

Oficialii botoşăneni sunt optimişti înaintea acestei partide, finanţatorul Valeriu Iftime declarând că pariază pe o dublă victorie în faţa georgienilor. În schimb, antrenorul Leo Grozavu este mai rezervat şi susţine că meciul va fi mai greu decât se aşteaptă suporterii botoşăneni şi că în mod cert nu se va tranşa calificarea în această seară.

Pentru meciul cu Spartaki Tskhinvali, FC Botoşani nu poate conta pe George Miron şi Scott Robertson deoarece nu au fost incluşi pe lista trimisă la UEFA şi nici pe fundaşul stânga Florin Acsinte, incomplet refăcut după o accidentare.

Echipa probabilă: Iliev – Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Rashid – R. Costin, Vaşvari, Croitoru – Quenten, Batin – Hadnagy.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad