Connect with us

National

A plecat în vacanţă în Bulgaria cu autoturismul, dar s-a întors pe jos. Hoţii i-au furat maşina de lux din parcarea hotelului în 7 minute

Published

on

masina parcare bulgaria

Daniel Bădescu a plecat în vacanţa de vară în staţiunea bulgară Sunny Beach cu autoturismul, dar s-a întors pe jos. Craioveanul a povestit că hoţii i-au furat maşina de lux în valoare de 10.000 de euro chiar din parcarea plătită a hotelului de 4 stele unde era cazat.

Bărbatul a declarat că toată operaţiunea a durat şapte minute, patru în care i-au deschis maşina şi încă trei în care au pornit-o şi au plecat cu ea. Furtul a fost suprins de camerele de supraveghere, însă oamenii legii i-au spus craioveanului că nu îi pot identifica pe hoţi. „Am ieşit pe balcon să fumez şi am văzut că nu mai este maşina în parcare. Am făcut un atac de panică. Nu am ştiut ce să fac şi cum să reacţionez. Am coborât jos la recpeţie, dar nu era nimeni. Am ţipat, am urlat. Poliţiştii mi-au spus că nu îi pot identifica pe hoţi. Ba mai mult, au precizat că sunt 5 cazuri de români pe săptămână care rămân fără maşină“, a povestit Daniel Bădescu.
Citeste mai mult pe Adevărul.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad