Connect with us

Evenimente

Opt persoane reţinute în urma percheziţiilor DIICOT la traficantii de droguri

Published

on

politie, diicot, descinderi (8)

In urma descinderilor de ieri, care au vizat destructurarea a doua retele care se ocupau cu traficul de droguri de are risc, opt persoane au fost retinute si urmeaza sa fie prezentate in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, iar alte doua au fost puse sub control judiciar. Patru persoane, care nu au fost gasite la domiciile lor intrucat sunt in strainatate urmeaza sa fie citate si aduse in tara.

La perchezitii anchetatorii au gasit aproape 1.700 de grame de substanta vegetala si 600 de grame de substante solide. De altfel au  fost indisponibilizate patru autoturisme si s-a confiscat suma de 11.000 de lei rezultata din activitati infractionale.

“In urma perchezitiilor s-a descoperit la domiciliile unora dintre suspecti o cantitate aproximativa de 1.500 grame de fragmente vegetale si urmeaza sa fie analizate de specialisti pentru a vedea daca au sau nu continut psihoactiv sau daca contin droguri de mare risc sau de risc.De asemenea au fost descoperite 600 de grame de substante solide care la fel vor fi examinate de specialisti. Au fost efectuate aproape 40 de audieri, in urma carora au fost retinute opt persoane”, a declarat Lacramioara Balica, procuror sef DIICOT Botosani.

La domiciliile suspectilor au mai fost descoperite cantare electronice, pliculete si autocolante folosite de suspecti in activitatile infractionale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad