Connect with us

Sport

FC Botoşani – Spartaki Tskhinvali. Valeriu Iftime: „Am pariat pe două victorii ale Botoşaniului”

Published

on

fc bt - otelul7

FC Botoşani va întâlni mâine, începând cu ora 20.00, formaţia georgiană Spartaki Tskhinvali, în primul tur al preliminariilor Europa League. Înaintea meciului, oficialii FC Botoşani sunt optimişti, finanţatorul Valeriu Iftime declarând că pariază pe două victorii ale formaţiei lui Leo Grozavu.

„Este un eveniment important pentru noi şi avem forţa să trecem de primul tur. Trebuie să ne fie frică de orice adversar. Foarte important este primul meci şi avem foarte mare nevoie să învingem joi. Eu am pariat pe două victorii ale Botoşaniului”, a spus Valeriu Iftime.

Dacă va trece de formaţia georgiană, FC Botoşani va întâlni în turul doi al preliminariilor Europa League pe Legia Varşovia, o echipă care participă an de an în competiţiile europene şi care a reuşit să ajungă în fazele superioare ale Europa League.

„Legia Varşovia este o echipă titrată, o echipă bună dar eu cred mult în forţa de grup a noastră şi în ambiţia de a nu coborî aşa uşor de pe un cal mare. Dacă trecem de Legia, suntem deja într-o altă lume. Noi nu avem niciun fel de sonoritate în Europa. Nu am fixat un obiectiv pentru Europa League. Dorinţa mea este să nu ne facem de râs. Ar fi o lipsă de performanţă totală să ne scoată cei din Georgia”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad