Connect with us

Sport

Leo Grozavu mai vrea jucători: “Mai aşteptăm maxim trei jucători. FC Botoşani va fi o echipă greu de bătut în acest campionat”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

Antrenorul principal al FC Botoşani este mulţumit de campania de transferuri de până acum dar încă îşi mai doreşte trei jucători pentru a avea dubluri pe toate postrurile. În acelaşi timp, Leo Grozavu consideră că după etapa a V-a a campionatului, această echipă va arăta un fotbal foarte bun.

“Există anumite posturi pe care nu avem foarte multe soluţii. Sunt îngrijorat. Am avut doar o săptămână de vacanţă. Perioada de pergătire a fost scută. Au fost jucători nou veniţi la echipă, a fost nevoie de o perioadă de acomodare. Am întâmpinat probleme şi cu accidentările. Nu suntem sută la sută pregătiţi pentru Europa League dar asta nu este o scuză. Mai avem posturi pe care vrem să le dublăm. Ţinând cont că participăm în patru competiţii, o să fie multe jocuri. Până la pauza de iarnă vom avea în jur de 30 de jocuri. Sperăm să ne completăm lotul. Competia europeană ne-a prins puţin descoperiţi. Mai aşteptăm maxim trei jucători. Încercăm să mai aducem jucători. Noi încerc să-i aducem gratis. Şi buni, şi ieftini şi devreme seara acasă. E greu. Aceste două jocuri de Europa League le privim ca pe nişte meciuri de pregătire în perspectiva campionatului. Am avut doar patru meciuri amicable iar unuii nu au jucat nici măcar două jocuri”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

“Am crescut la capitolul calitate. Această echipă dacă va parcurge etapele şi există puţină răbdare, după etapa a V-a va arăta cu mult mai bine decât în anii trecuţi. Daca reuşim să trecem de această perioadă, sunt convins că FC Botoşani va fi o echipă greu de bătut în acest campionat”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad