Connect with us

Evenimente

Şofer blocat în trafic de poliţişti, după o urmărire de câţiva kilometri. Era beat şi avea numerele expirate la maşină

Published

on

masinapolitierutiera

La data de 28.06.2015, în jurul orei 12.50, R. M. de 21 ani, din comuna Blândeşti, județul Botoșani, posesor permis de conducere din anul 2014, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208C,  în localitatea Orăşeni Deal.  Conducătorul auto nu a oprit la semnalul echipajului de poliţie, fiind necesară urmărirea până în localitatea Schit Orăşeni.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, verificările efectuate au stabilit că numerele provizorii de înmatriculare aplicate autoturismului erau expirate din aprilie 2015.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad