Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Valoarea lotului este mult peste ce am avut în sezonul trecut. Am văzut mult mai multă calitate”

Published

on

valeriu iftime

FC Botoşani este echipa din Liga I care a realizat în această vară cele mai multe transferuri. Au venit în mare parte jucători cu experienţă, mai valoroşi dar acum FC Botoşani are o problemă la capitolul omogenitate.

După cele două meciuri amicale pe care le-a urmărit în Austria, finanţatorul Valeriu Iftime este optimist în privinţa viitorului sezon. El spune că rezultatele echipei depind de modul cum se va omogeniza acest lot de jucători.

“Valoarea lotului este mult peste ce am avut în sezonul trecut. Avem doi portari foarte buni. În apărare îi avem pe Dimitrov, Cordoş şi Plămadă. Îi va fi greu lui Ngadeu să mai prindă echipa. La mijloc a venit Raul Costin care este un câştig. Este foarte bun, luptător. Acolo mai joacă şi Cucu, îl mai avem şi pe Scott. La benzi a rămas Martinus care eu sper să-şi revină şi să facă meciuri bune. Mai căutăm un jucător de bandă şi unul la mijlocul terenului. Un număr 10 cum spune Leo. Sunt câteva variante care vor veni în perioada următoare. După ceea ce am văzut, sunt foarte mulţumit. Mi-a plăcut atitudinea asta de echipă care vrea mai mult. Am văzut mult mai multă calitate”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad