Connect with us

Sport

FC Botoşani şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon. “Speranţa mea este mai mare decât anul trecut”

Published

on

fc botosani-pandurii2

Conducătorii clubului FC Botoşani au fost în Austria, în a doua parte a cantonamentului. Aceştia au urmărit atât antrenamentele elevilor lui Leo Grozavu cât şi două dintre partidele amicale. După stagiul de pregătire din Austria, oficialii FC Botoşani au stabilit obiectivele pentru noul sezon.

Finanţatorul Valeriu Iftime consideră că principalul obiectiv este clasarea pe unul din primele şase locuri în următorul sezon de Liga I şi accederea în play-off. Apoi îşi doreşte calificarea în turul doi al preliminariilor Europa League şi un parcurs cât mai lung în Cupa Ligii.

“Nu am o opinie format sută la sută dar la momentul acesta cred că suntem mai buni ca anul trecut. Dacă mai aveam o săptămână sau două de pregătire chiar puteam fi încrezători. Sunt câţiva jucători pe care încă nu i-am văzut jucând. Pe Ngadeu nu l-am văzut în echipă, pe Scott l-am văzut foarte puţin, pe Roman l-am văzut un singur meci. Suntem o echipă cu şapte jucători noi în primul 11 şi încă mai este de lucru la omogenitate. Obiectivul este play-offul în campionat şi de a face o figură frumoasă în Europa League. Trebuie să trecem de primele două meciuri în Europa League şi apoi vom vedea ce putem face cu Legia Varşovia. Nu ne este teamă de ei dar echipa noastră nu s-a omogenizat deoarece am avut puţin timp la dispoziţie. Speranţa mea este mai mare decât anul trecut, am mai mare încredere în forţa echipei şi în forţa grupului. Cred că am câştigat mult la capitolul calitate”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad