Connect with us

Administratie

Agitaţie mare la Stadionul Municipal, cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului în EUROPA LEAGUE – FOTO

Published

on

stadion lucrari11

La Stadionul Municipal din Botoşani este mare agitaţie, zeci de muncitori lucrează pe mai multe fronturi şi încearcă să modernzeze arena pe ultima sută de metri. Autorităţile locale au procedat la fel ca în anii precedenţi. Nu au început la timp lucrările iar acum, cu mai puţin de o săptămână înaintea primului meci oficial în Europa League, mai au multe de realizat.

În cursul zilei de astăzi, se lucra de zor la parcarea din spatele stadionului, la pista de atletism şi la sistemul de hidranţi. Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA Botoşani, este optimist şi spune că lucrările vor fi finalizate până la meciul de joi.

“În prezent, efectuăm lucrări de modernizare a bazei sportive. Este vorba de înlocuirea băncilor de rezervă. Pista de atletism a suferit îmbunătăţiri, s-au cumpărat 175 de metri cubi de zbură. Am schimbat rigolele de lângă tereul de joc şi pistă. În colaborare cu Direcţia Edilitare, se amenajează parcarea din spatele stadionului. Se toarnă piatră şi sperăm ca până la ora jocului să reuşim inclusiv asfaltarea. S-a schimbat tunelul de intrare la vestiare, a fost adus un generator suplimentar pentru zona administrativă şi vestiare. Au fost foarte multe cerinţe atât din partea UEFA cât şi din parte comisiei LPF. Piesa principal a acestei investiţii este un inel de hidranţi şi cişmele. De vreo trei ani discutăm despre ele. Vor fi finalizate până la ora jocului. Arena noastră este la un standard ridicat pentru zona Moldovei. Mai mult de atât nu ştiu ce mai putem face. Reparaţii curente costă în jur de 99.000 de lei iar inelul de hidranţi costă 839.000 de lei, plus apropa 100.000 de lei parcarea”, a spus Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA Botoşani.

FC Botoşani va debuta în Europa League pe data de 2 iulie, contra formaţiei FC Spartaki Tskhinvali, primul meci fiind programat pe stadionul Municipal.

stadion lucrari stadion lucrari17 stadion lucrari16 stadion lucrari15 stadion lucrari14 stadion lucrari13 stadion lucrari12 stadion lucrari11 stadion lucrari10 stadion lucrari9 stadion lucrari8 stadion lucrari7 stadion lucrari6 stadion lucrari5 stadion lucrari4 stadion lucrari3 stadion lucrari2 stadion lucrari1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad