Connect with us

Sport

FC Botoşani îşi stabileşte obiectivul după amicalul cu Sahtior Donetk

Published

on

valeriu iftime

Oficialii FC Botoşani se află în aceste zile în cantonamentul din Austria şi urmăresc atât antrenamentele cât şi jocurile amicale ale formaţiei antrenate de Leo Grozavu. După ultimul amical, contra ucrainenilor de la Sahtior Donetk, conducătorii clubului vor stabili obiectivul pentu următorul sezon de Liga I.

Finanţatorul Valeriu Iftime şi-ar dori ca formaţia botoşăneană să termine următorul sezon pe unul din primele şase locuri şi să joace în play-off. Astfel ar avea şansa să se lupte pentru un nou loc de Europa League.

“Obiectivul îl stabilim după ce vedem echipa în meciurile amicale. Să vedem ce oameni avem, ce schimbări se pot face. Noi ne dorim clasarea în primele şase în următorul sezon. Al doilea obiectiv este să trecem măcar de primul tur în Europa League. Eu merg pe ambiţia jucătorilor pentru a demonstra în Europa League. Cred că este un entuziasm destul de mare la fiecare dintre ei. Indiferent de adversari, un meci în Europa League este important pentru cariera unui fotbalist. Să ajungem în grupe ar fi o chestiune senzaţională”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad