Connect with us

Sport

CS Botoşani a pierdut în ultimul an peste zece sportivi medaliaţi la competiţiile naţionale şi internaţionale

Published

on

Andreea Aanei

Andreea Aanei

Clubul Sportiv Botoşani trece printr-o perioadă dificilă. Situaţia financiară este una dificilă iar ultimul an a pierdut mai mulţi sportivi de valoare. Cei mai mulţi sunt de la secţia de haltere, secţie care an de an a obţinut peste 100 de medalii.

“Numărul sportivilor secţiei de haltere s-a redus. Anul trecut au plecat Andrei Roman şi Doru Stoian la Steaua, Anamaria Abălaşei şi Rodica Olaru au plecat la Bistriţa, Andreea Aanei a plecat la Olimpia Bucureşti. Viorica Grigoraş şi Cristina Grigoraş au fost trimise acasă de către federaţie, din motive de disciplină. Cristina Munteanu a plecat la mama ei în Italia. Toma şi Molie sunt suspendate ca urmare a controlului antidoping”, a spus Andrei Amos, directorul adjunct al CS Botoşani.

În afara halterofililor, în acest an, CS Botoşani l-a pierdut şi pe cel mai bun luptător. Tiberiu Barmazan s-a transferat la Dinamo Bucureşti unde va fi coleg cu botoşăneanul Alin Alexuc, cel mai bun luptător roman în 2014.

Marea problemă este că majoritatea sportivilor care s-au transferat la alte cluburi, au plecat aproape gratis. CS Botoşani nu a încasat niciun leu pe aceşti sportivi care au confirmat deja la competiţiile naţionale şi internaţionale. Pentru transferul unui halterofil, clubul care l-a achiziţionat a asigurat masă şi cazare sportivilor botoşăneni la două competiţii ulterioare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )