Connect with us

Sport

CS Botoşani a pierdut în ultimul an peste zece sportivi medaliaţi la competiţiile naţionale şi internaţionale

Published

on

Andreea Aanei

Andreea Aanei

Clubul Sportiv Botoşani trece printr-o perioadă dificilă. Situaţia financiară este una dificilă iar ultimul an a pierdut mai mulţi sportivi de valoare. Cei mai mulţi sunt de la secţia de haltere, secţie care an de an a obţinut peste 100 de medalii.

“Numărul sportivilor secţiei de haltere s-a redus. Anul trecut au plecat Andrei Roman şi Doru Stoian la Steaua, Anamaria Abălaşei şi Rodica Olaru au plecat la Bistriţa, Andreea Aanei a plecat la Olimpia Bucureşti. Viorica Grigoraş şi Cristina Grigoraş au fost trimise acasă de către federaţie, din motive de disciplină. Cristina Munteanu a plecat la mama ei în Italia. Toma şi Molie sunt suspendate ca urmare a controlului antidoping”, a spus Andrei Amos, directorul adjunct al CS Botoşani.

În afara halterofililor, în acest an, CS Botoşani l-a pierdut şi pe cel mai bun luptător. Tiberiu Barmazan s-a transferat la Dinamo Bucureşti unde va fi coleg cu botoşăneanul Alin Alexuc, cel mai bun luptător roman în 2014.

Marea problemă este că majoritatea sportivilor care s-au transferat la alte cluburi, au plecat aproape gratis. CS Botoşani nu a încasat niciun leu pe aceşti sportivi care au confirmat deja la competiţiile naţionale şi internaţionale. Pentru transferul unui halterofil, clubul care l-a achiziţionat a asigurat masă şi cazare sportivilor botoşăneni la două competiţii ulterioare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad