Connect with us

Evenimente

Şofer beat şi cu chef de scandal, prins de poliţiştii botoşăneni după o urmărire

Published

on

masina politie noaptea(1)

Noaptea trecută, în jurul orei 02.50, a fost depistat pe strada Marchian din municipiul Botoşani, autoturismul condus de H.F. de 26 ani, din municipiul Botoşani. La vederea echipajului de poliţie, tânărul a schimbat brusc direcţia de deplasare, fiind necesară urmărirea vehiculului pe o scurtă distanţă, pentru a fi oprit.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Totodată, faţă de H.F. a fost dispusă măsura reţinerii permisului de conducere, fiind eliberata dovadă înlocuitoare, fără valabilitate.

Întrucât pe parcursul cercetărilor, conducătorul auto a avut o atitudine recalcitrantă, adresând polițiştilor injurii şi ameninţări, acesta a fost sancționat contravențional, potrivit prevederilor Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 1.000 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )