Connect with us

Politica

Cristian Roman: “Data de 12 iunie 2015 înseamnă începutul-sfârşitului pentru acest guvern. Prăbuşirea este inevitabilă”

Published

on

roman cristian

Liberalii au încercat scape de Guvernul Ponta înaintea vacanţei parlamentare dar tentative lor nu a avut sorţi de izbândă. Alianţa formată din PSD, PC şi UNPR a funcţionat foarte bine iar liberalii nu au avut nicio şansă de a veni la putere.

Parlamentarii PNL nu s-au resemnat şi sunt optimişti că în toamnă vor reuşi să scape de Guvernul Ponta şi să vină la putere.

“Chiar dacă Guvernul Ponta nu a fost demis la această moţiune de cenzură, data de 12 iunie 2015 înseamnă începutul-sfârşitului pentru acest guvern. Ei sunt în cădere liberă iar prăbuşirea este inevitabilă. Clientele lor politică a intrat în panică şi perspective de a-şi pierde privilegiile îi face să acţioneze disperat”, a afirmat deputatul Cristian Roman care a făcut referire şi la situaţia din municipiul Botoşani:

“Un mod de a acţiona disperat l-am întâlnit la viceprimarul de la viceprimăria Botoşani. Eu nici nu ştiu exact cum îl cheamă. S-a gândit el să-i sancţioneze pe cei care au participat, în mod democratic, la un miting aprobat. Probabil este o reminescenţă a comunismului, a lui Ion Iliescu. Problema este că atunci când el dădea declaraţii, făcea exact politică în interesul PSD-ului. Concluzia este că nu trebuie lăsaţi copiii să se joace cu chibriturile”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )