Connect with us

Sport

VEZI unde vor evolua jucătorii plecaţi de la FC Botoşani

Published

on

fc botosani-pandurii2

FC Botoşani s-a despărţit în această vară de jumătate dintre jucători care au făcut parte din lot, în sezonul trecut de Liga I. Este vorba de David Lazar, Vasile Curileac, Jeremy Porret, Sergiu Oltean, Răzvan Tincu, Sergiu Homei, Claudiu Codoban, Neluţ Roşu, Sebastian Ianc şi Roussel Ngakam. Doar câţiva dintre aceştia şi-au găsit déjà echipe la care să evolueze iar restul au fost refuzaţi de mai multe formaţii din Liga I şi cel mai probabil vor ajunge în eşalonul secund.

Răzvan Tincu şi Vasile Curileac, ultimii plecaţi, ar putea evolua în sezonul următor tot în Liga I. Tincu este în discuţii CSMS Iaşi şi Concordia Chiajna în timp ce Vasile Curileac ar putea ajunge la CFR Cluj sau Viitorul.

“Cu excepţia lui Tincu, eu am încercat să le caut echipe la toţi ceilalţi. Tincu a cochetat la Iaşi. I-au oferit un salariu de 4000 de euro şi 10.000 la semnătură. Mai era în discuţii cu Chiajna. Noi i-am oferit un salariu de până la 5000 de euro dar cu nişte paşi pe care îi putea atinge. Nu a vrut să stea la discuţii. Noi am oferit bani pe el, l-am promovat, i-am oferit şansa să joace la Iaşi fără a avea nicio pretenţie. Leo Grozavu a crezut în el şi l-a pregătit foarte bine. Curileac venea după o accidentare. I-am promis după meciul cu Rapid că îi prelungesc contractul deoarece s-a accidentat pe teren. L-am trimis la patru clinici, a stat la tratament la Tg. Mureş. Mi s-a spus că e un om normal dar pentru sportul de performanţă e un mare semn de întrebare. I-am propus să semnă un contract cu un salariu de bază şi nişte bonusuri de performanţă. La fel a fost şi în sezonul trecut. Apoi, Vasile Curileac mi-a spus: Vă mulţumesc pentru tot dar am o ofertă de 4500 de euro, fără alte condiţii. I-am urat drum bun. Ne-am strâns mâinile şi a plecat. Am auzit că era în discuţii cu CFR Cluj, Viitorul. I-am spus că dacă nu îşi găseşte echipă, mă poate suna în trei zile”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

Oficialul botoşănean spune că a încercat să le găsească echipe şi celorlalţi jucători dar mulţi dintre ei au fost refuzaţi.

“Noi am renunţat la nişte jucători care nu sunt o pierdere pentru noi. Pentru ceilalţi am avut multe discuţii, am vorbit cu impresari, colegi de la celelalte echipe. Am încercat să-I ajut dar din păcate nu am primit niciun semnal pozitiv.  Am încercat să-I ajut dar nu am reuşit. Am discutat la Iaşi, la Chiajna, la Voluntari, Timşoara. Îi dădeam liberi”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Dintre jucătorii plecaţi de la FC Botoşani, David Lazar s-a întors la Pandurii Tg. Jiu, Neluţ Roşu a plecat la CFR Cluj iar Jeremy Porret a ajuns la Petrolul Ploieşti. Ceilalţi încă nu şi-au găsit echipe la care să evolueze.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad