Connect with us

Politica

Senatorul Viorel Grigoraş s-a întâlnit cu ambasadorul Franţei la Bucureşti

Published

on

grigoras, ambasador Franta

Ieri, a avut loc la Senatul României întrevederea senatorului Viorel Grigoraș, președintele Grupului de prietenie România-Franța din Senatul României, cu E.S.dl. François Saint-Paul, ambasadorul Franței la București.

La întrevedere au mai fost prezenți consilierul II al Ambasadei Franței la București și secretarul executiv al Grupului de prietenie România-Franța din Senatul României.

Cei doi demnitari au discutat aspecte  legate de relația bilaterală România-Franța, abordând  preponderent aspecte actuale din sfera vieții politice, economice, culturale și administrative din cele două țări.
În cadrul agendei discuțiilor desfășurate de cele două părți, au fost supuse unei analize minuțioase problemele de actualitate ale Uniunii Europene, cei doi oameni politici exprimându-și în egală măsură  preocuparea pentru problemele de  perspectivă ale UE.

Realizată la solicitarea președintelui Grupului de prietenie România-Franța din Senatul României, întâlnirea a avut,  de asemenea,  ca scop prezentarea noii agende de lucru a Grupului  de prietenie România-Franța din Senatul României, pe care președintele acestuia  își propune să o realizeze împreună cu senatorii membri ai acestuia, în urma recentei sale numiri în această funcție (martie 2015).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad