Connect with us

Sport

Un scoţian şi trei sud-americani sunt aşteptaţi în cantonamentul echipei FC Botoşani. Valeriu Iftime: “Fac orice efort ca să aducem nişte fotbalişti buni”

Published

on

FC Botosani antrenament in nocturna (30)

Finanţatorul echipei FC Botoşani nu este foarte încântat de transferurile realizate până acum chiar dacă au fost aduşi câţiva jucători cu experienţă şi care au avut evoluţii bune în ultima perioadă. Oficialul botoşănean se aştepta la o campanile de transferuri mult mai spectaculoasă dar spune că mulţi jucători au refuzat oferta chiar dacă din punct de vedere financiar era tentantă.

Valeriu Iftime consideră că în momentul de faţă singurele certitudini sunt Andrei Cordoş, Dan Roman şi Raul Costin şi aşteaptă să-i vadă în meciurile amicale pe fotbaliştii bulgari precum şi pe Brata.

“Am făcut câteva transferuri bune dar nu e nimic special sau extraordinar. M-am aşteptat la mai multă disponibilitate din parte fotbaliştilor dar se pare că aşteptările mele au fost mult mai mari faţă de rezultat. Chiar dacă suntem mai atractivi decât anul trecut, nu suntem suficient de atractivi cât credeam eu. Sunt patru-cinci transferuri făcute, sunt câteva certitudini. Pe fotbaliştii din Bulgaria încă nu i-am văzut în mod real. Mai sunt câteva încercări, tip Brata care e o speranţă. De asemenea, mai sunt câţiva jucători străini care vor veni în zilele următoare. În afară de Cordoş, Roman şi Raul Costin, nu pot spune că am adus jucători care să se impună. Noi am avut alte nume dar am văzut că au plecat la Hagi, la Tg. Mureş. Nu cred că e o chestiune doar de bani şi nu cred că Viitorul le dă mai mulţi bani decât noi. Le-am făcut oferta, am aşteptat. Nu ne-au spus că banii sunt problema”, a declarat Valeriu Iftime pentru Botoşani Online.

Finanţatorul echipei FC Botoşani a avut o discuţie cu antrenorul Leo Grozavu şi i-a solicitat acestuia să se ocupe serios de aducerea unor fotbalişti buni. La ora actuală, oficialii botoşăneni mai sunt în discuţii pentru aducerea unor jucători străini care au evoluat la echipe din Italia şi Portugalia.

“Am vorbit cu Leo acum două zile şi i-am spus că fac orice efort ca să aducem nişte fotbalişti buni la Botoşani. L-am văzut pe Leo încrezător. Mai sunt vreo patru fotbalişti străini şi vedem câţi putem aduce. Este vorba de un scoţian şi nişte sud-americani care au jucat prin Italia şi Portugalia. La străini e dificil. Dacă nu sunt ultra profesionişti, avem o mare problemă cu limbajul. Eu spun că până miercuri vom avea lotul pentru meciurile din debutul sezonului şi preliminariile Europa League. Ultimele patru meciuri amicale le vom face cu lotul întreg. O să mai fie nişte încercări Pe noi ne interesează să avem un lot solid pentru campionat”, a mai precizat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad