Connect with us

Politica

Liberalii botoşăneni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva premierului Ponta FOTO&VIDEO

Published

on

protest pnl botosani (2)

Mai mulţi membri PNL Botoşani au ieşit astăzi în stradă pentru a protesta împotriva premierului Victor Ponta. Astfel de acţiuni de protest au avut loc, în această dimineaţă,  în majoritatea oraşelor din România şi reprezintă o încercare a liberalilor de a-i determina pe parlamentarii PSD, UNPR şi PC să voteze moţiunea pentru căderea Guvernului Ponta.

Înarmaţi cu pancarte pe care erau scrise mesaje precum “Cel mai cinstit guvern a adus ţara în infern”, “Ponta a furat şi se vrea scăpat” sau “Ponta Ş-O-V-A lua”, liberalii au venit în jurul orei 11.00 în parcarea din faţa Primăriei şi Prefecturii. Timp de o oră, aceştia au afişat pancartele şi au scandat JOS PONTA.

“Ne dorim să tragem un semnal de alarmă Guvernului că ceea ce s-a întâmplat în decembrie 2014 un lucru real chiar dacă domnul Ponta nu a vrut să se întâmple ceea ce s-a întâmplat. Noi vrem demisia Guvernului Ponta. Încercăm să sensibilizăm şi parlamentarii PSD care astăzi nu vor vota. Noi protestăm pentru dreptul la vot iar în ziua moţiunii, Ponta şi-a îndemnat deputaţii să nu voteze. Sper ca parlamentarii PSD, UNPR şi PC să fie sensibilizaţi de alegătorii din teritoriu şi să se prezinte la vot. Domnul Ponta nu mai este premierul legitim al României”, a spus Cătălin Flutur, co-preşedinte PNL Botoşani.

protest pnl botosani (8) protest pnl botosani (7) protest pnl botosani (6) protest pnl botosani (5) protest pnl botosani (4) protest pnl botosani (3) protest pnl botosani (2) protest pnl botosani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad