Connect with us

Evenimente

Un nou incendiu provocat de copii

Published

on

incendiu atelier hudum5

Peste zece tone de furaje şi două adăposturi de animale au fost distruse în urma a două incendii izbucnite ieri, în gospodăriile a două familii din Corni şi Băiceni (comuna Curteşti). Dacă la Băiceni furajele s-au „autoaprins”, la Corni incendiul a fost generat de mai mulţi copii care s-a jucat cu chibriturile în apropierea nutreţurilor. De la furaje, flăcările s-au extins la adăposturile de animale.

În ambele cazuri, exista pericolul ca flăcările să cuprindă şi locuinţele din gospodărie. Pompierii au intervenit prompt şi au protejat de foc bunuri materiale în valoarea de cca. 150.000 de lei. Pagubele au fost estimate la aproximativ 13.000 lei.

I.S.U. Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, în continuare, atât acasă cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

Totodată, îi sfătuiesc pe botoşăneni să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad