Connect with us

Sport

Transferul lui Quenten la Steaua este incert. C. Şfaiţer: “Mai avem o ofertă de la Omonia Nicosia şi de la o echipă din Italia”

Published

on

fc-bt-gaz4 quenten

Martinus Quenten are şanse minime de a mai reveni la FC Botoşani. El se află pe lista de transferuri a formaţiei Steaua Bucureşti dar oficialii botoşăneni susţin că mai au două oferte pentru jucătorul din naţionala Curacao.

Cornel Şfaiţer nu este prea încântat de oferta pe care au făcut-o conducătorii echipei Steaua Bucureşti şi spune că nu se grăbeşte să-l cedeze pe Martinus Quenten. El susţine că a primit o ofertă de la încă două formaţii. Este vorba de Omonia Nicosia şi o echipă din Italia.

“Martinus este dat ca unul din viitorii jucători ai Stelei. Suntem în negocieri. Aseară am avut o discuţie. Probabil, luni vom finalize tratativele. Nu este doar varianta Steaua. Mai avem o ofertă de la Omonia Nicosia şi încă o echipă din Italia. Nu este o echipă de top dar e o echipă din Italia. Ne-am dori să ajungă la Steaua dar nu în orice condiţii. La calităţile pe care le are, face faţă fără probleme la Steaua. Este un jucător tânăr, un jucător în care am încredere. Nu poate pleca în orice condiţii. Săptămna viitoare vom şti”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad