Connect with us

Evenimente

Nuntă de VIP-uri la VORONA. Cornel Şfaiţer a fost naş de cununie la nunta nepotului său FOTO

Published

on

nunta furdui vorona7

Omul de afaceri Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, a fost sâmbătă naş de cununie la nunta nepotului său Silviu Furdui. Silviu, fiul fostului comisar DAG Tiberiu Furdui, s-a căsătorit cu Adriana Gabriela Sabie, o tânără cu care are o relaţie de trei ani de zile. Pentru Cornel şi Daniela Şfaiţer este a 19-a pereche de fini.

Chiar dacă locuiesc în capitală, Silviu şi Adriana au preferat să se căsătorească la Vorona şi au dorit să păstreze tradiţia şi obiceiurile de nuntă din această zonă a ţării. Cununia civilă a avut loc în curtea casei în care locuiesc Tiberiu şi Tatiana Furdui iar cununia religioasă la biserica din centrul localităţii Vorona. După cununia religioasă, nuntaşii au plecat către restaurantul pe care Cornel Şfaiţer îl deţine în Vorona. De meniu s-a ocupat chiar mirele pentru că Silviu Furdui este chef la un restaurant de lux din Bucureşti. Acesta i-a surprins pe invitaţi cu: piept de raţă afumat, cremă de brânză cu prune în coniac, icre cu somon, sarmale de berbecuţ suflate cu praf de aur pe pat de cus-cus şi sos de iaurt cu mentă, biban de mare cu sparanghel şi parmezan, muşchi de vită cu hribi marinate. De buna dipoziţie a invitaţilor s-a ocupat trupa Talisman şi Cozmiţă Lascarache.

Printre invitaţi au fost mai mulţi oameni de afaceri din Botoşani.

 

nunta furdui vorona nunta furdui vorona19 nunta furdui vorona18 nunta furdui vorona17 nunta furdui vorona16 nunta furdui vorona15 nunta furdui vorona14 nunta furdui vorona13 nunta furdui vorona12 nunta furdui vorona11 nunta furdui vorona10 nunta furdui vorona9 nunta furdui vorona8 nunta furdui vorona7 nunta furdui vorona6 nunta furdui vorona5 nunta furdui vorona4 nunta furdui vorona3 nunta furdui vorona2 nunta furdui vorona1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad