Connect with us

Sport

Marius Croitoru reacţionează după scandalul banilor din drepturile TV: „S-au făcut schimbări la nivel de ligă, de federaţie. S-au promis multe lucruri dar nu s-au ţinut de cuvânt

Published

on

croitoru tricou

Căpitanul echipei FC Botoşani a reacţionat după scandalul banilor din drepturile TV şi consideră că în cazul în care sumele vor fi diminuate, cluburile din Liga I vor avea mari probleme. În condiţiile în care majoritatea cluburilor trăiesc din banii de la televiziuni, în următorul sezon ar putea creşte numărul echipelor care intră în insolvenţă.

„S-au făcut schimbări la nivel de ligă, de federaţie. S-au promis multe lucruri dar nu s-au ţinut de cuvânt. Trebuie să înţeleagă acei oameni că 70-80% din bugetele echipelor reprezintă banii din drepturile de televizare. Tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc se datorează acestor contracte. Este foarte greu să vii cu bani privaţi pentru că nu mai există această posiblitate. S-au garantat nişte bani care nu sunt reali iar asta dereglează puţin activitatea fotbalistică. Ne dorim să avem continuitate pentru că la Botoşani s-a creat un nucleu frumos, o echipă frumoasă”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad