Connect with us

Sport

Leo Grozavu nu şi-a prelungit contractul cu FC Botoşani: “Nu am apucat să avem discuţii concrete despre situaţia mea dar am primit asigurări că o vom face”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

Antrenorul Leo Grozavu a devenit liber de contract după meciul cu Viitorul Constanţa şi încă nu a negociat cu oficialii botoşăneni. Cu toate acestea, el a stabilit împreună preşedintele Cornel Şfaiţer toate detaliile legate de programul de pregătire.

Leo Grozavu a anunţat că îşi doreşte o prelungire a contractului pe încă un sezon dar totul depinde de obiectivele care vor fi impuse de conducerea clubului şi de transferurile care se vor realize în această vară.

„Nu am avut timp. Timpul a fost foarte scurt. Nu am apucat să avem discuţii concrete despre situaţia mea dar am primit asigurări că o vom face. Eu sunt deschis şi disponibil să continui munca dar nu în orice condiţii. E nevoie de un obiectiv realist, în concordanţă cu investiţiile pe care le vom face. Dacă pornim cu gânduri mari şi fără investiţii pe măsură, mai mult ca sigur vom avea probleme. Dacă ne propunem să luăm campionatul, trebuie să investim pentru a lua campionatul, jucători valoroşi. Dacă ne propunem participarea într-o cupă europeană, la fel. Fiecare obiectiv are şi investiţiile aferente”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad