Connect with us

Sport

Gică Hagi: „Eu zic că avem un campionat bun, ne lipsesc suporterii şi ne lipseşte finanţarea”

Published

on

hagi

Fostul mare fotbalist roman, în prezent patron şi antrenor la Viitorul Constanţa, consideră că nivelul campionatului românesc este unul bun şi nu nu este surprins de rezultatele înregistrate pe finalul sezonului când echipele care se luptau la titlu au pierdut în faţa unor formaţii retrogadate.

Gică Hagi susţine că problemele fotbalului românesc sunt altele şi pornesc de la lipsa finanţării şi până la lipsa suporterilor de pe stadioane.

„Eu zic că avem un campionat bun, ne lipsesc suporterii, ne lipseşte finanţarea. Sunt lucruri importante de care nimeni nu vorbeşte. Avem echipe în Champions League, am jucat în Europa League. Cât priveşte rezultatele, cum se întâmplă la noi, se întâmplă şi în Anglia”, a spus Gică Hagi.

stadion ovidiu viitorul

Noul stadion al echipei Viitorul Constanta. Foto Prosport

Din sezonul următor, Viitorul Constanţa va juca la Ovidiu, un oraş cu 13.000 de locuitori şi care se află la 13 kilometri de Constanţa. Gică Hagi îşi construieşte la Ovidiu un stadion cu o capacitate de 4500 de locuri, investiţia fiind estimată la aproximativ un million de euro. Odată cu mutarea echipei la Ovidiu, Gică Hagi speră ca Viitorul să aibă şi proprii suporteri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad