Connect with us

Evenimente

O autoutilitară cu 133 de butelii s-a izbit într-un bloc din Dorohoi

Published

on

accident autoutilitara dorohoi1

Un grav accident de circulație s-a produs joi, 28 mai 2015, în jurul orei 03:40, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în dreptul supermarketului Penny.

Din primele cercetări se pare că o autoutilitară ce transporta butelii pline, condusă de Ioan-Bogdan P., în vârstă de 26 de ani, din Bacău, nu a văzut la timp sensul giratoriu de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în zona Penny, a frânat, nu a mai apucat să vireze stânga și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se violent de un bloc.

În urma impactului șoferul Ioan-Bogdan P., a rămas captiv în autoutilitară. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri dotat cu echipamente de descarcerare, o ambulanță, un echipaj de jandarmi și două echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi.

Sosiți la fața locului, pompierii au descarcerat victima care a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Totodată aceștia au îndepărtat pericolul unei explozii prin scoaterea celor 133 de butelii din autoutilitară și au asigurat zona.

„La noi a ajuns un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care a fost victima unui accident rutier. La primele investigații și la consultul clinic prezenta un traumatisme la membrele inferioare. Aceasta a rămas sub supraveghere medicală și va fi supus unor investigații radiologice pentru a stabili un diagnostic.”, a declarat pentru Dorohoi News, surse medicale din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte a producerii accidentului.

Sursa: DorohoiNews

accident autoutilitara dorohoi2 accident autoutilitara dorohoi

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad