Connect with us

Evenimente

Accident grav în zona industrială a municipiului Botoşani. O şoferiţă a ajuns la spital GALERIE FOTO

Published

on

accident zona industriala (1)

O soferita a ajuns la spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost acrosata, astazi, de un boldoexcavator al caruit sofer intentiona sa vireze la stanga pentru a intra in curtea unei societati, dar nu s-a asigurat.

Conducatoarea auto venea din spate si s-a angajat in depasire, dar intrucat soferul nu s-a asigurat la efectuarea virajului, autoturismul Rover s-a izbit cu fata lateral dreapta in cupa buldoexcavatorului, iar apoi a ricosat intr-un camion care stationa. Evenimentul rutier s-a produs pe strada Peco, in zona industriala.

Soferita de 40 de ani a fost dusa cu ambulanta in Unitatea de Primiri Urgente. Politistii ajunsi la locul cu pricina au facut investigatii. Primele verificari arata ca vina ii apartine conducatorului auto din boldoexcavator. Niciunul dintre soferi nu se afla sub influenta alcoolului. In urma accidentului rutier masina femeii a fost puternic avariata.

accident zona industriala (12) accident zona industriala (11) accident zona industriala (10) accident zona industriala (9) accident zona industriala (8) accident zona industriala (7) accident zona industriala (6) accident zona industriala (5) accident zona industriala (4) accident zona industriala (3) accident zona industriala (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad