Connect with us

Sport

FC Braşov şi Gaz Metan, ultimele două echipe retrogradate în Liga a II-a

Published

on

fc-bt-gaz18

În această seară s-au decis ultimele două echipe retrogradate din Liga I. FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş s-au întâlnit într-un meci în care ambele formaţii aveau şanse de a se salva de la retrogradare dar până la urmă ambele au ajuns în eşalonul secund.

FC Braşov avea şanse minime de a se salva. Avea nevoie de o victorie în faţa formaţiei Gaz Metan şi de o victorie a echipei Petrolul la Chiajna. De partea cealaltă, Gaz Metan putea rămâne în prima ligă şi cu un rezultat de egalitate dar numai în situaţia în care Concordia Chiajna nu ar fi învins pe Petrolul. Meciul dintre FC Braşov şi Gaz Metan s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În celălalt meci decisiv pentru stabilirea echipelor care vor rămâne în Liga I, Concordia Chiajna a întâlnit pe Petrolul Ploieşti, o formaţie care nu are grijile retrogradării dar nici nu poate participa în cupele europene din cauza insolvenţei. După începutul meciului, se părea că Petrolul doreşte cele trei puncte puse în joc. A condus de două ori dar Chiajna s-a impus în final cu 3-2 graţie golului marcat de Pena în minutul 72.

În urma acestor rezultate, FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş au ajuns în Liga a II-a iar Concordia Chiajna va continua cel puţin încă un sezon în primul eşalon. Alături de FC Braşov şi Gaz Metan, au mai retrogradat în acest sezon din Liga I formaţiile Ceahlăul Piatra Neamţ, Oţelul Galaţi, Rapid Bucureşti şi Universitatea Cluj.

În cursul zilei de astăzi s-au mai disputant partidele Univ. Cluj – Ceahlăul 2-0 şi Rapid – FC Braşov 0-3.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad