Connect with us

Sport

Viitorul a pierdut pe teren propriu. FC BOTOŞANI este 99% în EUROPA LEAGUE

Published

on

fcbotosani - rapid (27)

Viitorul lui Gică Hagi a pierdut în această după amiază, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, în faţa formaţiei FC Braşov şi nu mai are nicio şansă la ultimul loc de Europa League. În aceste condiţii, meciul dintre FC Botoşani şi Viitorul, programat vineri pe Municipal, nu mai este decisiv pentru echipa antrenată de Leo Grozavu.

În momentul de faţă, FC Botoşani se luptă doar cu CSMS Iaşi pentru ultimul loc de Europa League dar şansele echipei din Copou sunt foarte mici deoarece roş-alb-albaştrii au un avans de patru puncte în faţa formaţiei lui Nicolo Napoli. Practic, formaţia botoşăneană ar trebui să piardă ultimele două jocuri cu Steaua şi Viitorul iar ieşenii să obţină şase puncte din totatâtea posibile. CSMS Iaşi va juca mâine la Tg. Jiu în faţa unei echipe aflată la doar un punct de retrogradare şi care este condamnată să câştige iar în ultima etapă vor întâlni pe teren propriu pe Steaua Bucureşti.

În cazul în care ieşenii pierd mâine după amiază la Tg. Jiu, FC Botoşani va fi în Europa League înaintea startului meciului cu Steaua.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad