Connect with us

Sport

Ngadeu este incert şi pentru meciul cu Steaua. Leo Grozavu: „Dacă e riscant, nu îl introducem”

Published

on

ngadeu

Fundaşul Michael Ngadeu ar putea rata şi meciul cu Steaua Bucureşti, programat duminică de la ora 21.00, pe stadionul Arena Naţională. Fotbalistul camerunez şi-a reluat pregătirea dar antrenorul Leo Grozavu spune că încă nu se antrenează la capacitatea normală.

Tehnicianul îşi doreşte să-l trimită pe teren încă din primul minut dar în acelaşi timp spune că în cazul în care Ngadeu nu va fi apt din punct de vedere medical, nu va risca.

„Există şanse ca el să joace. Nu foarte mari dar există şanse. Vom vedea în funcţie de discuţiile pe care le vom avea cu el, de starea lui medicală şi fizică. S-a antrenat în aceste zile dar nu în totalitate. Sunt momenete în care îl mai menajăm. Vedem cum rezistă în aceste zile şi vom vedea dacă e oprtun să-l introducem. Dacă este riscant, nu îl introducem. Echipa a jucat în acest campionat cu acelaşi cuplu de fundaşi centrali şi orice jucător ar intra, e clar că omogenitatea are de suferit. Vom face tot ce e omeneşte posibil ca el să fie pe teren”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad