Connect with us

Sport

Steaua – FC Botoşani. Valeriu Iftime: “La cum joacă Steaua acum, putem face o surpriză frumoasă”

Published

on

fcbotosani-steaua (14)

Meciul contra formaţiei Steaua Bucureşti, programat duminică de la ora 21.00, pe stadionul Naţional Arena, nu îi sperie pe oficialii botoşăneni. Ba din contra, aceşti sunt optimişti că echipa pregătită de Leo Grozavu poate produce o surpriză.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, consideră că Steaua nu mai este o echipă de speriat şi nu mai are lotul din sezonul trecut când s-a distrat cu formaţia botoşănean.

“Sună bine afirmaţia asta că Botoşaniul arbitrează lupta la titlu şi poate conta într-un meci direct cu Steaua. La cum joacă Steaua acum, dacă suntem atenţi în apărare, putem face o surpriză frumoasă. Noi jucăm fotbal iar afara meciului de la Cluj unde am fost să bem nişte apă din centru, am jucat. Nu ştiu dacă putem învinge, dar un meci frumos putem face. Ţin foarte mult să tatăm cu mare atenţie meciul cu Steaua. Va fi un meci cu foarte multe priviri aţintite asupra noastră”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat că fotbaliştii botoşăneni nu vor avea o primă specială la meciul cu Steaua.

“Nu va fi o primă specială la meciul cu Steaua. Sunt prea multe prime pentru fotbalul pe care îl arătăm. Nu întâmplător stadioanele sunt goale, nu întâmplător lumea nu vine la stadion. De ce? Nu facem spectacol sportiv. Este mare păcat. Este vina tuturor celor care suntem în fotbal. Fotbalul este un spectacol şi pierdem dacă nu îl tratăm ca atare”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad