Connect with us

National

Fost preşedinte de partid: “Vor fi nume grele din Botoşani, anchetate de DNA”

Published

on

dna foto jurnalul

În ultima perioadă, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi-au îndreptat mai mult atenţia către judeţul Botoşani. A fost ancheta de la APIA, apoi la Primăria Botoşani şi Modern Calor, după care la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani iar ultima descindere a fost la firmele controlate de Constantin Conţac.

În mediul politic şi de afaceri din Botoşani se vorbeşte că în perioada următoare vor ajunge la DNA şi alte persoane care au deţinut sau deţin funcţii importante prin administraţie sau prin instituţiile statului. Paul Onişa, fostul preşedintele al Filialei Judeţene a Partidului Conservator, spune că nivelul corupţiei este atât de mare în administraţia publică încât nici 10% dintre primari nu ar scăpa.

“La nivelul banului public, România este maxim de coruptă. Dacă DNA va coborî la nivel de primării, nici 10% nu scapă. Infrastructura a ajuns un cuvânt ca şi Dumnezeu. De 25 de ani tot aşteptăm să vedem infrastructură. S-au făcut milioane de studii de fezabilitate, s-au cheltuit milioane de euro. Se face un studiu de fezabilitate şi dacă nu intră în execuţie lucrare timp de patru ani, studiu de fezabilitate trebuie refăcut. S-au cheltuit sume uriaşe. Vor mai fi nume grele. Am spus că Ţurcanu nu va mai fi preşedintele Consiliului Judeţean şi nu a mai fost. Acum spun că vor veni şi alte nume grele anchetate de DNA”, a spus Paul Onişa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad