Connect with us

Evenimente

Tânăr în vârstă de 23 de ani găsit mort în locuinţă

Published

on

ambulanta, tanar gasit mort (9)

Prin clipe de groaza a trecut in urma cu putin timp un tanar din municipiul Botosani, dupa ce si-a gasit fratele in varsta de 23 de ani  fara suflare. Acestia locuiau intr-o casa din zona fostului cinematograf Luceafarul.

Ingrozit tanarul a sunat la 112 in speranta ca fratele sau mai poate fi salvat. Din nefericire, medicii de pe Ambulanta care au ajuns la locul cu pricina nu au mai putut face nimic pentru acesta. Potrivit medicului, Cristi Simionescu, baiatul era de decedat de sase-opt ore, drept pentru care nu au mai fost necesare manevrele de resuscitare. Trupul neinsufletit al tanarului va fi preluat de Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei. Baiatul suferea de epilepsie si aseara a avut o criza, dar a refuzat sa mearga cu ambulanta la spital.  La locul cu pricina au ajuns politistii care fac investigatii.

ambulanta, tanar gasit mort (7) ambulanta, tanar gasit mort (5) ambulanta, tanar gasit mort (3) ambulanta, tanar gasit mort (2) ambulanta, tanar gasit mort (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad