Connect with us

Sport

FC Botoşani vrea jucători cu experienţă în Liga I şi cupele europene. V. Iftime: “I-am spus lui Deac să vină la Botoşani pentru că îi fac o ofertă care nu poate fi refuzată”

Published

on

valeriuiftime birou920

Oficialii FC Botoşani vor să transfere în această vară jucători cu experienţă şi care au mai evoluat în Champions League şi Europa League. Chiar dacă nu vor oferi contracte foarte mari, conducătorii botoşăneni încearcă să aducă jucători valoroşi, promiţând bonusuri de performanţă şi achitarea banilor la termenele stabilite.

Valeriu Iftime, finanţatorul clubului FC Botoşani, şi-ar dori să-l transfere în această vară pe mijlocaşul Florin Cernat de la Oţelul Galaţi. Problema este că fostul jucător al echipei Dinamo Kiev mai are câteva oferte tentante, inclusiv de la Steaua.

“Căutăm nişte fotbalişti buni şi cu experienţă dar trebuie să-i putem aduce. Noi ne-am gândit la Cernat. Acum un an de zile nu am vrut noi să-l luăm. Acum el are alte oportunităţi, are oferte din afară”, a spus Valeriu Iftime.

Un alt jucător pe care Valeriu Iftime şi-ar dori să-l vadă în tricoul echipei FC Botoşani este Ciprian Deac de la CFR Cluj. Oficialul botoşănean i-a făcut chiar o ofertă fotbalistului clujean, în direct la un post de televiziune.

“M-au invitat la un interviu telefonic iar în studio era Deac. I-am spus lui Deac să vină la Botoşani pentru că îi fac o ofertă care nu poate fi refuzată. El e la Cluj. Nu cred că îi dă cineva mai mult decât la Botoşani. În România, uşor, uşor, toţi o să înţeleagă pe ce lume trăim. 4000-5000 de euro ar trebui să fie contractile mari în România. Steaua a dat mai mult. Trebuie să echilibrezi bugetul ca să ai de unde plăti. Plătim salarii de 4000-5000 de euro şi bonusuri de performanţă. E mai bines ă stai la o echipă în insolvenţă care îşi închide porţile şi nu îţi mai dă niciun ban? Mai degrabă vii la Botoşani, ai un contract stabil, o discuţie serioasă. Botoşaniul a arătat că ştie să joace fotbal, că este o echipă spectaculoasă şi te poţi pune în valoare dacă eşti un fotbalist bun. În locul lui Deac, eu m-aş gândi serios”, a mai precizat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad