Connect with us

Sport

FC Botoşani şi-a făcut strategia pentru Europa League. Lot de 29 de jucători şi cantonament de două săptămâni în Austria

Published

on

FC Botosani antrenament in nocturna (9)

Deşi actualul sezon de Liga I nu s-a încheiat, oficialii FC Botoşani şi-au făcut deja strategia pentru următorul sezon competiţional când echipa pregătită de Leo Grozavu are şanse mari de a juca în Europa League. Finanţatorul Valeriu Iftime a a nunţat că FC Botoşani va renunţa la cinci-şase jucători din lotul actual.

În mare parte, conducătorii clubului FC Botoşani împreună cu antrenorii, au definitivat lista jucătorilor care vor pleca după meciul cu Viitorul, programat pe data de 29 mai. De asemenea, ei au decis ca echipa să efectueze un stagiu de pregătire de aproximativ două săptămâni în Austria, în care să fie programate cinci-şase meciuri amicale.

“Categoric vor pleca jucători la finalul acestui sezon. Nu pot spune cine pentru că mai avem trei meciuri de jucat. Avem cinci-şase-şapte jucători care nu sunt de nivel pe care îl aşteptăm noi. Foarte important este să vedem ce jucători putem aduce. Lucrăm contra cronometru pentru că pe 8 iunie plecăm în cantonament. Vom merge în Austria. În România nu avem cu cine să facem meciuri de pregătire în această perioadă. Iarna mergem în Antalya pentru că nu avem terenuri pentru antrenament în România. Vara avem terenuri în România dar nu avem cu cine juca. Nici măcar cu echipe de Liga a II-a deoarece acestea sunt în vacanţă”, a spus Valeriu Iftime.

Oficialii FC Botoşani intenţionează să transfere circa zece jucători în această vară. Ei deja au avut discuţii cu mai mulţi impresari şi jucători aflaţi la final de contract

“Vom mări lotul cu cel puţin cinci jucători. Vor fi mulţi jucători. Retrogradează şase echipe. Este imposibil să nu găsim jucători care să vină la o echipă care va juca în Europa League. Vrem doi portari, doi fundaşi centrali, doi mijlocaşi şi doi atacanţi. Avem nişte variante prin Austria şi Bulgaria. Am avut discuţii cu impresari mai multor jucători”, a adăugat finanţatorul FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad