Connect with us

Evenimente

Şeful IPJ Botoşani a scăpat de controlul judiciar

Published

on

cucoreanu iesire DNA1

Comisarul sef, Cristian Cucoreanu, suspendat din functia de sef al IPJ Botosani a primit, astazi, de la judecatorii Tribunalului Botosani o veste buna. Acesta a contestat, joia trecuta, masura controlului judiciar impusa de procurorii DNA, Serviciul Teritorial Suceava, iar magistratii botosaneni s-au pronuntat, astazi, in aceasta cerere.

Astfel, instanta a admis cererea lui Cucoreanu si a ridicat masurile de control judiciar impuse de procurori DNA. Decizia data de Tribunalul Botosani este definitiva.

“Admite plangerea formulata, in temeiul art. 213 Cod procedura penala de inculpatul C. C. A.

Revoca masura controlului judiciar dispusa fata de inculpatul C. C. A. prin Ordonanta din 5.05.2015 a procurorului din cadrul Direcţiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Suceava. Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului Definitiva.  Pronuntata in sedinta camerei de consiliu din 13 mai 2015”, se arata pe portalul Tribunalului Botosani.

Cristian Cucoreanu este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, dupa ce a promovat un angajat din IPJ pe un post superior, fara a organiza concurs. In acelasi dosar, pentru abuz in serviciu este cercetat si Adrian Osolinschi, seful de la resurse umane care trebuia sa respecte anumite reguli in promovarea politistului, dar nu a facut-o.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad