Connect with us

Administratie

Investiţii de aproape şapte miliarde în alei, trotuare, parcări şi iluminat, în Piaţa Viilor din municipiul Botoşani FOTO

Published

on

lucrari piata viilor (2)

Primăria municipiului Botoşani a alocat banii necesari şi s-au demarat lucrările refacere a trotuarelor, refacerea carosabilului şi căilor de acces aferente şi construirea de rampe acces pentru persoanele cu dizabilitati. Valoarea estimată a lucrărilor este de 650.000 lei.

„Continuăm în luna Mai procesul de modernizare a arterelor rutiere din municipiu. Au loc intervenții de reabilitare și întreținere a străzilor, obiectivul nostru pe termen lung fiind acela de a îmbunătăți infrastructura de la nivelul întregului oraș, prin intervenții punctuale”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

În zona Piața Viilor mai au loc lucrări în vederea extinderii sistemului de iluminat public. Aceste lucrări constau în: montarea a cinci stâlpi de iluminat hexagonali de 4 m, având corp de iluminat cu lampă de sodiu, pozarea în subteran a 290 m cablu de alimentare cu ţeavă de protecţie, pat de nisip şi bandă avertizoare, montarea unui corp pe stâlpul existent, dar și alimentarea şi repoziţionarea unuia existent. Valoarea aproximativă a acestei investiții este de 38.000 lei.

lucrari piata viilor (4) lucrari piata viilor (3) lucrari piata viilor (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad