Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii. Leo Grozavu: „Pandurii e o echipă care joacă fotbal, nu refuză jocul”

Published

on

fc botosani - pandurii

FC Botoşani va întâlni vineri după amiază, pe teren propriu, formaţia Pandurii Tg. Jiu, o fostă participantă în Europa League dar care în acest sezon are emoţii în ceea ce priveşte evitarea retrogradării. Meciul de vineri se anunţă unul spectaculos deoarece ambele echipe practică un joc ofensiv şi nu pun pe primul plan apărarea.

În acelaşi timp, cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe. FC Botoşani are nevoie de victorie pentru a-şi asigura participarea în Europa League iar Pandurii vrea trei puncte pentru a scăpa de emoţiile retrogradării.

„E un joc important de campionat, mai ales prin prisma faptului că am avut o evoluţie lamentabilă la Cluj. Nu este un joc decisiv. Joc decisiv poate fi cel cu Viitorul. Pandurii au 38 de puncte, noi avem 45. E un joc foarte important dar dacă Pandurii ar fi avut măcar 40 de puncte, era altceva. Sunt o echipă bună, cu jucător foarte valoroşi dar nu cred că e un joc decisiv pentru o cupă europeană. A devenit un joc important am avut evoluţie foarte slabă la Cluj şi trebuie să ştergem cât mai rapid ultima impresie.

Întâlnim o echipă cu jucători foarte valoroşi, o echipă care a arătat o forţă deosebită la jocurile din deplasare. Mai mult ca sigur ne aşteaptă o partidă dificilă. Şi noi la rândul nostru, atunci când ne-am mobilizat, am făcut meciuri foarte bune. Pandurii e o echipă care joacă fotbal, nu refuză jocul. De fiecare dată când am jucat împotriva unor astfel de echipe şi noi ne-am exprimat altfel”, a spus Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad