Connect with us

Sport

Batin şi Lazar vor să răpună Pandurii şi să joace în Europa League

Published

on

fc-bt-gaz3 batin

Atacantul Paul Batin a jucat la Pandurii Tg. Jiu iar portarul David Lazar este jucătorul Pandurilor şi este împrumutat până în vară la FC Botoşani. Ambii spun că nu au o presiune foarte mare dar consideră că meciul de vineri după amiază este foarte important deoarece FC Botoşani are şansa să-şi asigure participarea în Europa League.

„Sută la sută va fi greu  deoarece au o echipă bună, pasatori. Ei au nevoie de puncte şi o să avem un meci greu. Revin după acea suspendare, după o prostie mai bine spus. Sper să marchez în continuare. Fiecare jucător îşi doreşte să marcheze şi îi mulţumesc domnului preşedinte că are încredere în mine. Sper să nu dezamăgesc. Nu este un meci special pentru mine deoarece am jucat la Pandurii în urmă cu mult timp, erau alţi jucători. Este un meci de capionat pe care dorim să-l câştigăm şi să fim cât mai liniştiţi. Îmi doresc să joc în Europa League. De câteva ori am fost la un pas să evoluez dar nu am reuşit. Fiecare jucător îşi doreşte să joace într-o competiţie europeană”, a spus Paul Batin.

În schimb, pentru David Lazar va fi un meci special. El este jucătorul formaţiei Pandurii Tg. Jiu şi a fost împrumutat la FC Botoşani până la finalul acestui sezon de campionat.

„Nu pot să zic că este o presiune foarte mare. Pentru mine este important să-mi fac datoria faţă de FC Botoşani pentru că sunt sub contract până în vară. Ca jucător profesionist trebuie să o fac ca atare. Nu ştiu dacă voi reveni la Pandurii. O să vedem din vară dacă sunt dorit aici, dacă sunt dorit la Pandurii. Unde o să fiu dorit, acolo o să mă duc. Nu am avut nicio discuţie.

Avem nevoie de puncte. Ca jucător eşti afaectat când nu joci dar când îţi vine şansa şi o ratezi, e mai greu să revii. Am avut multe şanse să demonstrez dar forma sportivă m-a scos din poartă. Leo mi-a dat multe şanse, când nu mă aşteptam să joc, am jucat. Avem şanse foarte mari cu Pandurii, ţinând cont că le lipsesc şi lor mulţi jucători. Noi tratăm altfel jocul acasă, suntem mult mai agresivi”, a spus David Lazar.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad