Connect with us

Sport

CFR Cluj – FC Botoşani 4-0. Cornel Şfaiţer: „Apărarea a fost praf. Nu am avut fundaşi centrali”

Published

on

cornelsfaiter fcbt-dinamo

Preşedintele clubului FC Botoşani  este foarte nemulţumit de maniera în care elevii lui Leo Grozavu au tratat meciul cu CFR Cluj. Cornel Şfaiţer susţine că niciunul dintre jucătorii botoşăneni nu a avut o evoluţie bună în partida de astăzi, dar au fost campionii gafelor.

Oficialul botoşănean susţine că absenţa Michael Ngadeu a contat foarte mult şi că Jeremy Porret nu poate fi o soluţie pentru postul de fundaş central.

„Când lipseşte Ngadeu se vede. Nu e normal să stăm într-un jucător sau în doi. Apărarea a fost praf. Au fost morţi inclusiv Acsinte şi Patache. Şi mijlocul rupt în două. Au intrat apartici. După faza din minutul 4 când a dat Tade peste poartă, a început degringolada. Faptul că trei atacanţi au marcat, asta spune multe. Asta înseamnă că nu am avut fundaşi centrali. În a doua repriză am intrat ceva mai bine. Nu am avut atitudinea şi agresivitatea din meciurile cu Craiova şi Rapid. Trebuie capul aplecat şi la muncă. Campionatul este din 34 de etape. Se întâmplă să pierzi meciuri dar important este cum te prezinţi la joc. Noi am pierdut cu 4-0 şi nu am jucat nimic. Genul acesta de meciuri sunt teste când vrei ceva mai mult. În cupele europene întâlneşti echipe mult mai bune. Le-am transmis că vrem să vedem o altă faţă a echipei în meciurile cu Pandurii şi Steaua”, a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad