Connect with us

Sport

Astăzi ora 16.00: CFR Cluj – FC Botoşani LIVE TEXT

Published

on

fc bt-cfrcluj (4)

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, în deplasare, formaţia CFR Cluj, o fostă campioană a României care în momentul de faţă este pe un loc retrogradabil din cauză unei penalizări aplicate de Federaţia Română de Fotbal.

În acest sezon, CFR Cluj a acumulat mai multe puncte decât FC Botoşani dar penalizarea impusă de FRF a făcut ca echipa din Gruia să ajungă pe un loc retrogradabil. Clujenii au reuşit să acumuleze pe teren 48 de puncte iar dacă nu ar fi fost acea penalizare, la ora actuală erau pe locul patru în clasamentul Ligii I. Fiind penalizaţi cu 24 de puncte deoarece nu şi-au achitat obligaţiile financiare, clujenii sunt pe locul 16 în clasament. Oficialii clubului CFR Cluj au contestat decizia privind penalizarea de 24 de puncte şi aşteaptă hotărârea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS). De altfel, este ultima speranţă a lor pentru rămânerea în Liga I şi în sezonul următor.

Dacă pentru clujeni rezultatul din meciul de astăzi contează mai puţin, pentru FC Botoşani sunt foarte importante punctele puse în joc.Echipa antrenată de Leo Grozavu are şansa să se distanţeze în clasament de Viitorul şi să-şi asigureze participarea în Europa League. Pentru această partidă, antrenorul botoşănenilor are câteva probleme de lot. Batin este suspendat iar Curileac, Fulop, Bordeianu şi Ngadeu sunt indisponibili din cauza problemelor medicale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad