Connect with us

Economic

Un fermier botoşănean a fost invitat la cel mai mare târg agricol din Franţa

Published

on

targ popauti (14)

Un fermier din judeţul Botoşani va participa în luna septembrie la cel mai mare târg agricol din Franţa care se organizează an de an în Clermont-Ferrand. Acesta va merge atât cu materiale de promovare cât şi cu animale şi speră să încheie o serie de contracte cu marii fermieri din Europa.

Ionică Nechifor a participat în urmă cu aproximativ cinci ani la târgul de la Clermont-Ferrand şi a oferit organizatorilor o serie de pliante şi materiale promoţionale în care era prezentată rasa karakul. În aceste an, organizatorii târgului i-au făcut o invitaţiei preşedintelui Asociaţie Moldoovis pentru a participa atât cu materiale promoţionale cât şi cu animale.

nechiforionicapopauti

„Cu mulţi ani în urmă am fost în Franţa şi am promovat rasa Karakul de Botoşani. Am fost anunţat că Asociaţia Moldoovis va participa în această toamnă la unul din cele mai mari târguri din Europa, la Clermont-Ferrand. Vom participa atât cu exponate cât şi cu animale. La acea vizită, le-am prezentat nişte mape şi materiale pomoţionale iar după cinci ani, organizatorii târgului ne-a invitat să participăm şi noi cu oaia karakul”, ne-a spus Ionică Nechifor, preşedintele Asociaţiei Moldoovis.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad