Connect with us

National

Cristian Adomniţei, ridicat de procurorii DNA şi dus la audieri. Trei persoane au fost reţinute

Published

on

fenechiu, adomnitei

Presedintele Consiliului Judetean (CJIasiCristian Adomnitei, a fost saltat de procurorii DNA si dus la audieri la sediul directiei din Iasi într-un dosar de corupţie. Alte două angajate al CJ Iaşi, Teodora Jinga, şefa Direcţiei de Proiecte Europene, şi Carmen Irimescu, şefa Serviciului Proiecte şi Parteneriate la Direcţia Proiecte şi Dezvoltare Durabilă, au fost audiate joi şi apoi reţinute. Ulterior în acelaşi dosar a fost reţinută şi Letiţia Popa, fina primarului Iaşiului Gheorghe Nichita.

Cristian Adomniţei a fost adus la audieri de către procurorii DNA. Alături de preşedintele CJ Iaşi, au fost aduse la audieri Teodora Jinga, şefa Direcţiei de Proiecte Europene, şi Carmen Irimescu, şefa Serviciului Proiecte şi Parteneriate la Direcţia Proiecte şi Dezvoltare Durabilă. Totul s-a desfasurat discret si nici macar angajatii din consiliu nu au stiut exact ce se intampla. Adomnitei a fost saltat de procurorii DNA in jurul orei 13:00. Adomnitei a fost oprit in trafic, iar angajatele CJ au fost saltate de procurori direct din institutie.

După audieri, procurorii DNA au decis să le reţină pe Teodora Jinga şi pe Carmen Irimescu.

Şeful CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, vizat de ancheta DNA privind fapte de corupţie, a declarat, recent, că nu se simte responsabil în cazul atribuirii contractului de promovare a judeţului unei firme din Iaşi, motivând că nu face parte din nicio comisie de licitaţie şi că nu ştie ce firme sunt declarate câştigătoare.
Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad