Connect with us

Administratie

Un nou contract pentru întreţinerea drumurilor judeţene din Botoşani. VEZI cât se va investi în următorii doi ani

Published

on

drum Vorona

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botolani va încheia un nou contract pentru întreţinerea drumurilor judeţene din Botoşani. Este vorba de un contract care va avea o valabilitate de doi ani de zile iar lucrările se vor efectua în funcţie de priorităţile stabilite de conducerea DJDP şi Consiliul Judeţean.

DJDP Botoşani urmează să organizeze o licitaţie pentru desemnarea firmei care va executa aceste lucrări de întreţinere a drumurilor, în următorii doi ani. Din estimările făcute, valoare lucrărilor care vor fi executate în următorii doi ani este de aproximativ 20 de milioane de lei.

„Suntem în procedură. Comisia tehnico-economică din cadrul Consiliului Judeţean trebuie să analizeze documentaţia, se trimite apoi la ANRMAP după care se publică în SEAP. Noi sperăm ca în iulie-august să semnăm contractul cu firma care va câştiga licitaţia. Nu sunt toate calculele făcute dar va fi un contract în valoare de 20 de milioane de lei pe durata a doi ani. Anul acesta avem în buget până în 10 milioane de lei pentru astfel de lucrări. Am început să facem o prioritizare a drumurilor. Probabil, anul acesta vom merge pe partea de plombări şi vom turna covor asfaltic pe şase-şapte kilometri. Noi sperăm ca la sfârşitul anului 2016, toate drumurile judeţene să fie bune”, a precizat Sorin Clim, directorul DJDP Botoşani.

Până la semnarea contractului cu firma care va câştiga licitaţia, se vor face lucrări de intervenţie rapidă cu utilajele şi oamenii pe care îi are DJDP. Este vorba de plombări şi pietruiri de drumuri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad