Connect with us

Administratie

Simion Drelciuc: „Sunt şanse ca lucrările la Piaţa Viilor să fie finalizate până la sfârşitul lunii iunie”

Published

on

drelciucsimion(1)

Hala de lactate şi hala de legume din Piaţa Viilor ar putea fi deschise în acelaşi timp. Deşi sunt finalizate lucrările la hala de lactate şi s-au făcut inclusiv dotările cu mobilier, această hală nu poate fi încă deschisă deoarece mai este nevoie de o hotărâre de Consiliu Local şi câte formalităţi legislative.

„Lucrările la hala de lactate sunt finalizate, a fost adus inclusiv mobilierul. Urmează să se stabilească în Consiliul Local chiriile pentru cele două standuri în care vor comercializa producătorii din Ucraina şi Republica Moldova. Hala va fi destinată în continuare produselor lactate dar e posibil ca în cele două standuri destinate cetăţenilor din Republica Moldova şi Ucraina să se accepte şi comercializarea de produse lactate ambalate, gen caşcaval sau unt”, ne-a spus Simion Drelciuc care a adăugat:

„Lucrările la hala de legume şi fructe sunt gestionate de primăria Botoşani dar din câte am observat, sunt şanse să se finalizeze în termenul stabilit, adică sfârşitul lunii iunie. Între timp se lucrează şi la parteade utilităţi precum şi la sistematizarea zonei. Se pavelează aleile, se vor amenaja parcările. Noi am demarat procedura pentru achiziţia de mese noi. În momentul în care se finalizează lucrările, hala va avea toate dotările şi va putea fi deschisă”.

Lucrările la Piaţa Viilor erau programate să se finalizeze pe data de 11 februarie 2015 dar firma Aquaterm, cea care a câştigat licitaţia, nu s-a încadrat în termenul de cinci luni care a fost stabilit. A solicitat o prelungire până la sfârşitul lunii iunie iar acum autorităţile aşteaptă să vadă dacă va fi respectat acest termen.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad