Connect with us

Sport

Opt medalii cucerite Brilliant Taekwondo Sporting Club Botosani FOTO

Published

on

brilliant taekwondo (3)

In week-end-ul trecut, in municipiul Miercurea-Ciuc Federatia Romana de Taekwondo WTF a gazduit cea mai importanta competitie din aceasta primavara si anume Campionatele Nationale rezervate Copiilor, Juniorilor Mici si Cadetilor, unde Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu o delegatie formata din 11 sportivi, 2 tehnicieni si 1 arbitru.

Tanarul club botosanean si-a dovedit buna pregatire prin prestatii excelente reusind sa obtina 8 medalii, 1 de aur, 4 de argint si 3 de bronz, dupa cum urmeaza:

Locul 1 : Ganfiuc Alberto

Locul 2 : Maxim Alexandru, Senciuc Cristian, Corduneanu Andreea si Zamosteanu Robert

Locul 3 : Ignat Andreea, Andrus Andrei si Cicu Catalin

Numai nesansa a facut ca ceilalti 3 sportivi sa iasa din sferturi : Botezatu Armand, Strungaru Fabian si Dulgheriu Sebastian.

„La intiativa presedintelui Federatiei Romane de Taekwondo, domnul Constantin Apostol – Maestru International 7 DAN, au fost premiati cei mai buni elevi la invatatura din tara,  practicanti de Taekwondo, pentru a dovedi inca o data ca sportul de performanta si scoala pot merge mana in mana pana la cele mai inalte performante. Cu mandrie precizam ca in cadrul programului „ ELEV DE NOTA 10 ” , pe Locul 1 la nivel national se situeaza sportivul Maxim Alexandru – elev al Scolii Generale Nr.11 Botosani, iar pe Locul 3 s-a clasat sportivul Dulgheriu Sebastian de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga Botosani. Totodata, dorim sa felicitam pe aceasta cale prestatia deosebita a sportivilor nostri, acestia autodepasindu-se din orice punct de vedere, ce au dovedit ca rezultatele de pana acum sunt rodul muncii lor de la antrenamente”, a declarat Denis Matei, preşedintele clubului botosanean.

brilliant taekwondo (4) brilliant taekwondo (2) brilliant taekwondo (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad