Connect with us

Sport

FCM Dorohoi – CS Baloteşti 3-1. Victor Mihalachi: „De acum nu vom mai fi priviţi de alte echipe ca fiind victime sigure”

Published

on

victor mihalachi

FCM Dorohoi şi-a îndeplinit obiectivul propus pentru acest sezon şi a încheiat seria meciurilor de pe teren propriu cu o victorie cu 3-1 în faţa formaţiei CS Baloteşti. Victor Mihalachi, patronul formaţiei dorohoiene, consideră că primul an a fost mai dificil şi că din sezonul viitor echipa antrenată de Vespazian Colban nu va mai avea emoţii în privinţa retrogradării.

„O chestiune durabilă, nu se construieşte imediat. De aceea am spus în turul campionatului că trebuie răbdare. Eu sunt extraordinar de încântat că a venit foarte multă lume iar oamenii au fost mulţumiţi. Este un semn clar că lumea începe să vină după atâţia ani în care Dorohoiul nu a avut fotbal. Proiectul pe care l-am început în 2010, se mişcă destul de bine. Avem acelaşi antrenor şi acelaşi nucleu de jucători. Avem răbdare cu această echipă. Am rămas în Liga a II-a iar de acum nu vom mai fi priviţi de alte echipe ca fiind victime sigure. Sunt convins că vom face o figură frumoasă în următorul sezon”, a spus Victor Mihalachi.

„Oamenii sunt la zi cu plata”

Patronul echipei FCM Dorohoi îi dă mână liberă antrenorului Vespazian Colban să se ocupe de alcătuirea lotului pentru sezonul următor şi pentru stabilirea programului de pregătire. El susţine că nu se va implica şi că va asigura bugetul necesar astfel încât să nu existe probleme.

„Nu trebuie neapărat să-i pregătim în Turcia, în Dubai sau în Emirate. Pot să se pregătească şi la Dorohoi. Le vom asigura condiţiile necesare. În iarnă au fost în cantonament, şi-au făcut programul de pregătire stabilit de antrenor. Avem baza de pregătire care e foarte bună şi în perioada următoare vor mai fi multe îmbunătăţiri. Am discutat cu domnul primar. Are mai multe proiecte lansate şi încearcă să modernizeze baza sportivă. Oamenii sunt la zi cu plata. Tot ce am stabilit, suntem în grafic. Oamenii sunt mulţumiţi. Am câştigat la Constanţa, am câştigat astăzi, ne propunem să câştigăm şi la Berceni”, a adăugat patronul echipei FCM Dorohoi.

„Nu am bani să arunc pe fotbalişti”

FCM Dorohoi nu îşi va schimba politica în ceea ce priveşte aducerea de jucători. Patronul Victor Mihalachi vrea din Botoşani sau judeţele învecinate şi promovarea unui număr cât mai mare de juniori. În acelaşi timp, el spune că unii jucători îşi doresc să plece la alte echipe, nu se va opune.

„Nu am bani să arunc pe fotbalişti atâta timp cât sunt copii foarte buni în zonă. Nu o să aduc fotbalişti cu bani mulţi. Cine o să-şi dorească să plece, este liber să o facă. Dacă vor fi oferte pentru unii jucători şi au şansa să facă pasul la un nivel mai înalt, nu încurcăm pe nimeni. În primul rând pentru sportiv”, a mai afirmat Victor Mihalachi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad