Connect with us

Sport

FCM Dorohoi – CS Baloteşti 3-1 GALERIE FOTO – FINAL

Published

on

dorohoi-balotesti (27)

Meci fără mare miză astăzi, pe stadionul 1 Mai din municipiu Dorohoi. Echipa antrenată de Vespazian Colban a întâlnit pe CS Baloteşti într-o partidă care a contat mai mult pentru palmares.

FCM Dorohoi a controlat prima repriză dar fără mari ocazii de gol. Elevii lui Vespazian Colban au avut o posesie net superioară dar fără mari ocazii până pe finalul partidei când dorohoienii au avut două şanse mari de a marca în aceeaşi fază dar goalkeeperul oaspeţilor a avut o intervenţie extraordinară. De partea cealaltă, CS Baloteşti a a avut un singur şut pe poartă dar goalkeeperul dorohoian a prins în doi timpi.

În primul minut al reprizei secunde, FCM Dorohoi a reuşit deschiderea scorului prin Alexandru Vrabie. A fost o centrare de pe stânga iar Vrabie l-a executat pe portarul oaspeţilor cu un şut din centrul careului.

În minutul 51, Grumezescu are şansa de a face 2-0. A scăpat singur pe stânga, a intrat în careu dar a şutat pe lângă poartă. Un minut mai târziu, acelaşi Grumezescu are şansa golului dar şutează mult peste poartă din interiorul careului.

Încurajaţi din tribună cei aproximativ 700 de suporteri, dorohoienii au pus presiune pe CS Baloteşti şi în minutul 63 Pavel Natanael marchează pentru 2-0.

Dorohoienii s-au relaxat iar CS Baloteşti a reuşit să marcheze prin Chiacu (73).

În minutul 85, dorohoienii puteau majora scorul. A fost o centrare de pe stânga a lui Ivaşcă dar Edi Sandu şi Vrabie nu reuşesc să împingă mingea în poartă, din marginea careului mic.

În prelungirile meciului, FCM Dorohoi a majorat scorul. A fost un contraatac iar Dragoş Mateiuc a marcat pentru 3-1.

 

dorohoi-balotesti (1) dorohoi-balotesti (28) dorohoi-balotesti (27) dorohoi-balotesti (26) dorohoi-balotesti (25) dorohoi-balotesti (24) dorohoi-balotesti (23) dorohoi-balotesti (22) dorohoi-balotesti (21) dorohoi-balotesti (20) dorohoi-balotesti (19) dorohoi-balotesti (18) dorohoi-balotesti (17) dorohoi-balotesti (16) dorohoi-balotesti (15) dorohoi-balotesti (14) dorohoi-balotesti (13) dorohoi-balotesti (12) dorohoi-balotesti (11) dorohoi-balotesti (10) dorohoi-balotesti (9) dorohoi-balotesti (8) dorohoi-balotesti (7) dorohoi-balotesti (6) dorohoi-balotesti (5) dorohoi-balotesti (4) dorohoi-balotesti (3) dorohoi-balotesti (2)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad